lotbgDrage kolege i prijatelji,

​Beogradski LOTREK Centar organizuje prvo 

​radioničko ​druženje u Klubu LOTREK
​, 
u utorak 24. feb. s početkom u 19.00​
.
Pozivnica se nalazi ovde.

Radujemo se susretu
​ ​i podsećamo Vas da će se susreti u Klubu LOTREK redovno održavati svakog poslednjeg utorka u mesecu do kraja školskog polugodišta. 
​Dobrodošli u Klub LOTREK!

LBGU ponedeljak, 9. februara sa početkom u 19h u Centru za promociju nauke, Knez Mihailova 5/2, održava se prvi susret sa dramskim umetnicima koji se bave edukacijom dece i mladih. Gošća prvog susreta u organizaciji beogradskog LOTREC Centra biće Vanja Ejdusdobitnica Sterijine nagrade i godišnje nagrade Narodnog pozorišta, koja već nekoliko godina vodi radionice dečje drame i kreativne drame za odrasle. 

Više informacija na sajtu BAZAART-a.

Poziv možete preuzeti ovde.

U moru svakodnevnih porodičnih i poslovnih obaveza, često zaboravimo da zastanemo i oslušnemo svoj unutrašnji glas. Kada ste poslednji put uradili nešto zabavno, za sebe i zbog sebe? Da li ste skoro napisali šaljivu poruku nekome do koga vam je stalo? Kada ste poslednji put osetili inspiraciju da nešto napišete, nacrtate, odsvirate? Jeste li se juče nasmejali? Igrate li se?
Pozivamo vas da otkrijete zaboravljene delove sebe i podsetite se radosti koju donosi istraživanje sebe samih i sveta koji nas okružuje.
Dođite na jednodnevnu psihodramsku radionicu:
 
KAKO SE ZAIGRATI? – dete u nama
 
Radionica se održava 07.02.2015. od 10h-17h.
Mesto održavanja je UK „Parobrod“, Kapetan Mišina 6a, Beograd.
 
Radionicu vode Ivana Živković i Uroš Antić, psihodramski psihoterapeuti pod supervizijom.

LotrekLOTREC Beograd počinje rad u novoj godini susretom sa predstavnicima organizacije REACHu utorak 3. februara u 19.30 u biblioteci OŠ “Drinka Pavlović”Tema susreta biće primena kreativne drame u radu sa decom i mladima kako u neformalnom obrazovanju, tako i u saradnji sa OŠ „Ujedinjene nacije”, kao i značaj kreativne drame za postizanje inkluzivnog obrazovnog okruženja.

Poziv na Susret sa stručnjacima - REACH preuzet sa sajta BAZAART, a u PDF verziji, poziv možete skinuti ovde

 

lotrec beograd RUZlotrec smederevo ORANZ

LOTREK Centri za dramsku edukaciju nastavnika Beograd i Smederevo priveli su kraju 2. ciklus radionica posvećenih utvrđivanju oblasti za razvoj tolerancije i osnovama interkulturalnog učenja kroz dramu. Radionice su se odžavale u oktobru u OŠ "Skadarlija" u Beogradu i Požarevačkoj gimnaziji u Požarevcu. Interkulturalni trening kroz dramu vodili su treneri BAZAART-a, Prijatelja dece opštine Novi Beograd i Pozorišta PATOS, sertifikovani u okviru projekta IDEAL - Dramska edukacija za interkulturalno učenje.

LOTREK centri svoje aktivnosti sprovode u okviru projekta OSTRVA: Povezivanje važnih subjekata u obrazovanju i dramskoj edukaciji u Srbiji / ISLANDS: Interconnecting Stakeholders in Learning and Drama in Serbia, koji finansiraju Evropska unija, Kancelarija Vlade Republike Srbije za saradnju sa civilnim društvom, Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo kulture i informisanja.

LOB 2LOB 1

LOS 2

U okviru projekta DOBRA VODA – DOBijam, RAdim, VOlim, DAjem – koji finansira Gradska opština Vračar kroz svoj konkurs za udruženja, tokom oktobra se u NU Božidar Adžija održavaju radionice za mlade. Program je namenjen prvenstveno volonterima koji su se aktivirali i pomogali postradalima od poplava, ali i ostalim zainteresovanim studentima, učenicima i drugima koji su zainteresovani da postanu omladinski lideri.

Program vode studenti pedagogije koji sarađuju sa BAZAART-om u projektu OSTRVA. Nakon edukativnih radionica, grupa omladinskih aktivista radiće na performansu koji će ispitivati potrebu za solidarnošću i spremnost da se aktiviramo kako bismo je izgradili.

1904137 907324662629401 8804324016254565932 nUdruženje BAZAART iz Beograda organizuje tronedeljne radionice za za obuku omladinskih lidera u okviru projekta DOBRA VODA (DOBijam, RAdim, VOlim, DAjem), koji finansira Gradska opština Vračar. Radionice će se održavati vikendom na teritoriji opštine Vračar u trajanju od tri nedelje. 
Uslov za učesnike jeste da su mladi, zainteresovani, ambiciozni i raspoloženi za druženje u korisne svrhe. Volonteri koji su učestvovali u humanitarnim akcijama su posebno dobrodošli. 

Kreativne radionice će se održavati u prostorijama NU „Božidar Adžija“, Radoslava Grujića 3, prema sledećem rasporedu:

I. 11. i 12. oktobar (subota i nedelja, 10.00 do 16.00)

II. 18. i 19. oktobar (subota i nedelja, 10.00 do 16.00)

III. 25. i 26. oktobar (subota i nedelja, 10.00 do 16.00) 

Profili

.............................................

Kalendar događaja

July 2017
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ŠALJEMO NA VAŠ E-MAIL
NAJNOVIJE VESTI!

ČAS